Het allerbeste voor 2022: alles over zakelijke nieuwjaarswensen

  • Geplaatst op
Het allerbeste voor 2022: alles over zakelijke nieuwjaarswensen

2021 is een bijzonder jaar geweest, dat hoeven we je niet uit te leggen. Maar ondanks dat veel dingen anders waren dan anders, zijn er ook veel dingen gewoon gebleven. Het jaar zakelijk goed afsluiten met je medewerkers, zakelijke relaties en collega’s bijvoorbeeld is net zo belangrijk als altijd! Nu we dit jaar fysiek nog steeds niet veel bij elkaar kunnen zijn, is een kaartje sturen nog veel leuker. Maar wat zijn eigenlijk goede zakelijke nieuwjaarswensen? Snelwenskaart.nl helpt je met voorbeelden, tips én een uitgebreid assortiment aan mooie kaarten.

Wat zijn goede zakelijke nieuwjaarswensen?

Je kunt je zakelijke nieuwjaarswensen zo lang en zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Kijk goed wat past bij jouw bedrijf, bij jou als werkgever of als zakenpartner. Uiteraard wens je de ontvanger een gelukkig nieuwjaar toe. Verder kun je terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het komende jaar. Enkele voorbeelden voor zakelijke nieuwjaarswensen:
- [Naam bedrijf] wenst je een prettige jaarwisseling en een gelukkig nieuwjaar.
- De allerbeste wensen voor het komende jaar/voor 2022.
- Veel geluk en gezondheid in het nieuwe jaar gewenst.
- Jouw inzet het afgelopen jaar is voor ons heel belangrijk geweest. Hartelijk dank daarvoor. De beste wensen.
- [Naam bedrijf] wil je graag bedanken voor de prettige samenwerking het afgelopen jaar. We wensen je een gelukkig nieuwjaar toe en hopen dat we het komende jaar nog vele projecten samen tot een mooi eind mogen brengen.

Aangezien het zo’n bijzonder jaar is geweest, kan het goed zijn om daar in je nieuwjaarswens op terug te blikken. Wat heeft het afgelopen jaar voor jullie betekend? Hebben je medewerkers zich extra hard ingezet, bedank hen dan daarvoor. Is de band met je zakelijke relaties alleen maar beter geworden, spreek je waardering daarvoor uit. En stuur je een kaartje naar je collega’s, denk dan eens aan hoe jullie samenwerking is geweest het afgelopen jaar. Misschien hebben jullie elkaar minder gezien, maar waren er ook mooie momenten of is jullie band juist hechter geworden. Daar mag je best bij stilstaan.

Alleen nieuwjaarswensen?

Zoals je in ons assortiment kaarten ook ziet, worden nieuwjaarswensen vaak gecombineerd met kerstwensen. ‘Fijne Kerst en een gelukkig nieuwjaar!’ hoor je vaak genoeg. Je kunt de feestdagen goed combineren op een kaart. Lees daarom ook eens onze blog met tips voor zakelijke kerstkaarten.

Tips voor zakelijke nieuwjaarswensen

Tenslotte nog een paar tips:
1. De allereerste is ook gelijk de allerbelangrijkste tip: verzend op tijd! Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat je kaarten niet meer op tijd aankomen. Het is rond de feestdagen altijd ontzettend druk bij de postverwerkingsbedrijven, dus hoe eerder hoe beter. Meestal is 6 december, net na Sinterklaas, het startsein voor het kerstseizoen en vanaf dan kun je kaarten dus gerust al verzenden.
2. Maak het persoonlijk. Het kost je wat meer tijd om elke zakelijke nieuwjaarswens te personaliseren, maar het is wel extra leuk voor de ontvanger. Wist je dat we ook kaarten maken waar je je bedrijfslogo op kunt laten drukken? Ook dat maakt het persoonlijk.
3. Kies dus voor een echte kaart. Zakelijke nieuwjaarswensen kun je uiteraard ook online verzenden. Dat is misschien goedkoper, maar ook een stuk minder leuk. Een tastbaar kaartje, iets waar iemand duidelijk echt moeite in heeft gestopt, geeft je wensen extra lading.

Bij Snelwenskaart.nl vind je een ruim assortiment aan kaarten voor jouw zakelijke nieuwjaarswensen. Ga voor een van onze sets van 10 stuks of kies voor iedere ontvanger een eigen losse nieuwjaarskaart. Wist je dat bestellingen vóór 17.00 uur dezelfde dag nog worden verzonden? En je krijgt gratis verzending bij bestellingen vanaf € 25,-.

Wenskaarten bestellen?

Bekijk al onze nieuwjaarskaarten hier.