Pensioenkaart collega

Een persoonlijke boodschap sturen naar een collega die met pensioen gaat? Met een handgeschreven pensioenkaart wens je een collega een fijn pensioen toe! 

Vier deze bijzondere mijlpaal mee!

Met pensioen. Een moment waar je bij stil mag staan. Hoe leuk is het dan om iemand te laten weten dat je meeleeft bij deze bijzondere gebeurtenis. Als vrienden of familie, of samen met de collega’s. Dat kan heel eenvoudig door het sturen van een pensioenkaart. Het is een kleine moeite. En je bezorgt iemand een glimlach op zijn of haar gezicht. Met het versturen van een pensioenkaartje zit je altijd goed!

De mooiste pensioenkaarten vind je bij Snelwenskaart.nl

Kijk in onze collectie pensioenkaarten en vind de leukste kaart voor deze persoon. Van kleine kaarten tot grote XL kaarten, in verschillende stijlen, er is keuze genoeg om precies die pensioenkaart te vinden die je zoekt. Tip: bestel alvast een voorraadje zodat je nooit om een pensioenkaart verlegen zit!

Bestel je pensioenkaart 

Kies de juiste kaart en plaats deze in de winkelwagen. Meteen een postzegel erbij bestellen kan ook! Een pensioenkaart besteld op werkdagen voor 17.00 uur wordt dezelfde dag verzonden. 

Bekijk ook eens onze afscheid / jammer dat je weggaat kaarten of onze felicitatiekaarten. Bij Snelwenskaart.nl vind je voor allerlei momenten de leukste kaart!

 

Nog meer impact met een XL pensioenkaart

Nog meer impact maken? Of meer ruimte, zodat alle collega’s wat leuks op de kaart kunnen schrijven? Ga dan voor een Grote XL pensioenkaart

Wat schrijf je op een pensioenkaart voor een collega?

Een pensioenkaart is een leuke manier om een collega te feliciteren met zijn of haar pensioen en om te bedanken voor al het harde werk. Hier zijn enkele suggesties voor dingen die je op een pensioenkaart kunt schrijven:

 

  • "Gefeliciteerd met je pensioen! Dankjewel voor al je harde werk en jouw waardevolle bijdrage aan ons team."
  • "Wij wensen je een heerlijk pensioen vol met rust, vreugde en avonturen."
  • "Bedankt voor al je inzet en toewijding tijdens al je jaren bij ons. Geniet van je welverdiende pensioen."
  • "Je verdient het om nu te gaan genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft. Gefeliciteerd met je pensioen."
  • "Bedankt voor al je harde werk en bijdrage aan ons team. De collega’s van [bedrijfsnaam] gaan je missen, maar we wensen je het allerbeste voor de toekomst."

 

Het is ook leuk om een persoonlijk tintje aan de kaart te geven door bijvoorbeeld een leuke herinnering of specifieke wens te delen. Dat maakt de kaart extra persoonlijk en waardevol.