Kerstkaarten versturen: lees onze tips!

  • Geplaatst op
Kerstkaarten versturen: lees onze tips!

Kerst is hét moment om je waardering te tonen naar relaties of collega's. Een kerstkaart is hier natuurlijk een perfect middel voor. Verstuur je deze elk jaar al trouw? Dan heb je waarschijnlijk al gemerkt dat het ontvangen van een kerstkaart vaak zeer op prijs gesteld wordt.

Wij snappen als geen ander dat het een enorme klus kan zijn om kerstkaarten te versturen, zeker als het om hoge aantallen gaat. Hoe pak je dit op de meest effectieve manier aan? Lees onderstaande tips om er niet meer werk aan te besteden dan nodig: 

1. Wil je alle kerstkaarten zelf schrijven? Begin dan zo vroeg mogelijk en verspreid de klus over meerdere dagen. Zo blijft het schrijven leuk (en zo blijft de boodschap op de kaart ook spontaner). Wil je liever niet zelf schrijven? Wij kunnen de kaarten ook voor je drukken met tekst en eventueel met persoonlijke aanhef. We kunnen ze zelfs voor je versturen. Vul hier het contactformulier in om meer informatie of een offerte aan te vragen. 

2. Geen inspiratie? De tekst hoeft echt niet lang te zijn! Je kan linken aan de slogan van jullie bedrijf, een leuke quote gebruiken, of als je het helemaal persoonlijk wilt maken, verwijzen naar iets wat de desbetreffende collega het afgelopen jaar heeft bereikt of meegemaakt. Andere teksten die je kunt gebruiken zijn:

Bedankt voor je inzet in 2023! We zijn blij met jou in ons team! Op naar een geweldig nieuw jaar. 

Fijne kerst! Samen gaan we van 2024 een mooi jaar maken.

Bedankt voor onze fijne samenwerking. We wensen je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! 

Er zijn natuurlijk nog veel meer teksten te bedenken, maar hiermee helpen we je hopelijk op weg. Je mag de kaart best "warmer" afsluiten dan gebruikelijk! Dit doe je al simpel door af te sluiten met 

Warme groet

3. Bedrijven ontvangen vaak veel kerstkaarten. Je collega's thuis waarschijnlijk ook. Spring eruit door een persoonlijke touch toe te voegen, bijvoorbeeld jullie bedrijfslogo of eventueel een teamfoto (met kerstmuts, waarom niet?). Hier kunnen wij je bij helpen. Vul hier het contactformulier in voor meer informatie, of bel ons op +31 (0)314 364467.

4. Als laatste tip: wacht niet langer! Je hebt nu deze blog gelezen en hopelijk inspiratie opgedaan. Regel het vast om stressvrij te werk te gaan. Bekijk nu online onze zakelijke kerstkaarten of onze hele collectie Kerst & Nieuwjaarskaarten