Grote Kaart Huwelijk | Trouwdag

Op zoek naar een bijzondere manier om het kersverse of aanstaande bruidspaar te feliciteren met hun grote dag of met een jubileum? Bekijk hieronder ons aanbod aan grote huwelijkskaarten in XL-formaat.

Op zoek naar een manier om het kersverse of aanstaande bruidspaar te feliciteren met hun grote dag of met een jubileum? Bij ons kun je terecht voor grote huwelijkskaarten in XL-formaat. Een huwelijk of trouwdag is een bijzondere gelegenheid en verdient een bijzondere kaart. Met een wenskaart van dit formaat maak je gegarandeerd indruk.

Een grote kaart voor een grote gelegenheid

Een huwelijk is één van de belangrijkste dagen in het leven van een getrouwd stel. Deze dag vol liefde, vreugde en geluk verdient een speciale felicitatie. Onze grote huwelijkskaarten zijn dé perfecte manier om het kersverse bruidspaar te laten weten hoe blij je voor ze bent. Of je nou voor de bruiloft bent uitgenodigd of niet, een huwelijkskaart laat weten dat je deze bijzondere gebeurtenis niet bent vergeten. Het versturen van een huwelijkskaart is een eenvoudig gebaar waar men veel waarde aan hecht. Hiermee toon je je waardering richting het bruidspaar en laat je zien dat je gelukkig voor ze bent.

Een huwelijkskaart voor elk jubileum

Naast dat het gebruikelijk is om een huwelijkskaart te sturen bij een huwelijk, gebeurt dit ook bij huwelijksjubilea. Of het nou gaat om een één-, vijf-, tien- of vijftigjarig jubileum, een huwelijkskaart van groot formaat is altijd een geschikte manier om het koppel te feliciteren.

Bij Snelwenskaart.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende ontwerpen en stijlen. Er zit bij ons dus altijd een kaart tussen dat bij het stel past. Met het versturen van een huwelijkskaart naar je collega of zakelijke relatie laat je weten dat je ook persoonlijk aan ze denkt.

Huwelijkskaarten met een snelle levering

Aangezien een bruiloft of trouwdag een bijzondere gelegenheid is zorgen wij voor een snelle levering. Zo is de huwelijkskaart op tijd in huis zodat je het huwelijkspaar er op tijd mee kunt verrassen.

Huwelijkskaarten met logo en persoonlijke boodschap

Bij Snelwenskaart.nl bieden we de mogelijkheid om de XL kaarten te bedrukken met een persoonlijke boodschap en/of bedrijfslogo. Deze mogelijkheid bieden we aan bij een oplage vanaf 50 stuks. Zo heb je als bedrijf altijd een aantal kaarten op voorraad die je kunt sturen wanneer een collega of zakelijke relatie het huwelijksbootje in stapt of een trouwjubileum heeft. Het enige wat je nog hoeft te doen is de kaart eventueel aan te vullen met een persoonlijke boodschap en te verzenden naar het gelukkige bruidspaar!