logo

Over Snelwenskaart.nl

Snelwenskaart.nl
Zelf schrijven, wél zo persoonlijk!

Iemand op persoonlijke wijze verrassen doe je met een wenskaart van Snelwenskaart.nl. Hoe leuk en gemakkelijk is het om iemand blij te maken met een kaart! Een wenskaart versturen is een mooie manier om te laten merken dat we aan iemand denken en meeleven bij speciale momenten of bijzondere gebeurtenissen. Extra persoonlijk wordt het als je deze wenskaart zelf schrijft en naar de brievenbus brengt.  

Wie zijn wij
Vanaf onze start in 2010 werken wij met veel passie en plezier aan het bedenken, produceren en afleveren van een product dat mensen blij maakt. Want - hoe makkelijk het ook is om een berichtje te versturen - het geeft toch een extra goed gevoel als je een kaartje ontvangt in je eigen brievenbus! In onze ontwerpstudio zijn wij continue bezig met het ontwerpen van nieuwe wenskaarten tot compleet nieuwe collecties. Wij laten ons inspireren door de actualiteit en de trends van nu. Met een team enthousiaste mensen zorgen wij ervoor dat bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur nog dezelfde dag worden verzonden.

Kwaliteitsproduct
Wij vinden het belangrijk om een mooi product te leveren van goede kwaliteit. Daarom besteden wij veel aandacht aan de keuze van het papier voor de kaart en de envelop. Ook hebben wij meerdere collecties met een speciale afwerking zoals folie, preeg of glitter.

Collectie
Snelwenskaart.nl heeft een uitgebreide collectie wenskaarten voor allerlei gelegenheden. Veel van onze wenskaarten zijn heel geschikt om te versturen aan zakelijke relaties zoals collega’s of klanten. Ook is er een ruim aanbod grote XL kaarten. Bijna alle wenskaarten zijn per stuk te bestellen. Daarnaast hebben we wenskaartenpakketten voor diverse gelegenheden. Zodat je nooit misgrijpt bij een belangrijke gebeurtenis.

Iemand verrassen met een kaartje
Iemand op persoonlijke wijze verrassen. Het is zo leuk. En het kan zo gemakkelijk! Leef mee bij bijzondere momenten of stuur iemand ‘zomaar’ een kaartje. Met wat extra aandacht voor elkaar maken we deze wereld samen een beetje mooier.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »