Wenskaarten voor bedrijven

Snelwenskaart.nl - ideaal voor bedrijven!

Bent u op zoek naar mooie wenskaarten voor collega's of (zakelijke) relaties of zoekt u een wenskaartenpakket zonder daar veel tijd of budget aan te hoeven besteden? Dan bent u bij Snelwenskaart.nl aan het juiste adres! Kies één van onze handige wenskaartenpakketten of maak uw eigen selectie. Er is voor allerlei gelegenheden een ruim aanbod wenskaarten te vinden. Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Op rekening bestellen
Als zakelijke klant bestelt u bij Snelwenskaart.nl heel eenvoudig op rekening. Hiervoor dient u zich te registreren met een geldig KvK-nummer. Betalen op rekening is mogelijk als u een account heeft en bent ingelogd. 

Grote XL wenskaarten
Hoe leuk is het om je collega te verrassen met een kaart namens het hele team! Extra persoonlijk wordt het als alle collega's zelf hun naam schrijven eventueel in combinatie met een persoonlijk berichtje. Ruimte genoeg! Bekijk hier onze uitgebreide collectie Grote XL wenskaarten

Wenskaartenpakketten
Heeft u weinig tijd? Wilt u nooit misgrijpen bij een belangrijke gebeurtenis en altijd een voorraad wenskaarten beschikbaar hebben? Bekijk dan snel onze wenskaartenpakketten. In deze pakketten hebben wij voor uw bedrijf de mooiste kaarten geselecteerd voor allerlei belangrijke momenten. Denk hierbij aan een wenskaartenpakket met collegakaarten, een verjaardagspakket of een beterschapspakket maar ook een gemengd wenskaartenpakket. De pakketten variëren in samenstelling en aantal kaarten. De wenskaartenpakketten worden geleverd inclusief een superhandige bewaardoos.

Wanneer wordt uw bestelling geleverd
Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen op het gewenste afleveradres bezorgd. 

Vind hier uw wenskaarten voor allerlei bijzondere momenten

Collega
Medeleven
Felicitatie
Beterschap
Geboorte
Afscheid
Bedankt
Verjaardag
Jammer dat je weggaat
Jubileum
En nog vele andere gelegenheden

Daarom kiest u voor Snelwenskaart.nl:

√ Meer dan 1.000 verschillende ECHTE wenskaarten voor allerlei gelegenheden
√ Eigen ontwerpstudio
√ De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe wenskaarten
√ Ruim aanbod Grote XL wenskaarten
√ Materiaal, drukwerk en afwerking zijn van hoogwaardige kwaliteit
√ Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden
√ Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-
√ Bij bestellingen vanaf € 50,- ontvangt u een handige bewaardoos cadeau
√ Bestellen op rekening is mogelijk met uw eigen account

Direct inloggen of account aanmaken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »