logo

Wenskaarten voor bedrijven

Snelwenskaart.nl - ideaal voor bedrijven!

Ben je op zoek naar leuke kaarten voor relaties of collega's? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als specialist in persoonlijke aandacht, waardering en meeleven voor de zakelijke markt helpen wij je graag. Kies één van onze handige wenskaartenpakketten of maak je eigen selectie. Er is voor allerlei gelegenheden een ruim aanbod wenskaarten te vinden. Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Op rekening bestellen

Als zakelijke klant bestel je bij Snelwenskaart.nl heel eenvoudig op rekening. Registreer je hiervoor met een geldig KvK-nummer. Betalen op rekening is mogelijk als je een eigen account hebt en bent ingelogd. 

Grote XL wenskaarten

Hoe leuk is het om je collega te verrassen met een kaart namens het hele team! Extra persoonlijk wordt het als alle collega's zelf hun naam schrijven eventueel in combinatie met een persoonlijk berichtje. Ruimte genoeg! Bekijk hier onze uitgebreide collectie Grote XL wenskaarten

Wenskaartenpakketten

Heb je weinig tijd? Wil je nooit misgrijpen bij een belangrijke gebeurtenis en altijd een voorraadje kaarten beschikbaar hebben? Bekijk dan snel onze wenskaartenpakketten. In deze pakketten hebben wij voor jou de mooiste kaarten geselecteerd voor allerlei belangrijke momenten. Denk hierbij aan een wenskaartenpakket met collegakaarten, een verjaardagspakket, een beterschapspakket of een gemengd wenskaartenpakket. De pakketten variëren in samenstelling en aantal kaarten. De wenskaartenpakketten worden geleverd inclusief een superhandige bewaardoos.

Wanneer verzenden wij je bestelling

Bestellingen op werkdagen voor 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden. Onder normale omstandigheden wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen op het gewenste afleveradres bezorgd. 

Daarom kies je voor Snelwenskaart.nl:

√ Specialist in persoonlijke aandacht, waardering en meeleven voor de zakelijke markt
√ We maken op bestelling kaarten met je eigen tekst of logo en versturen ze ook nog voor je als je dat wilt
√ Keuze uit meer dan 2.000 verschillende ECHTE wenskaarten voor allerlei gelegenheden
√ We hebben onze eigen ontwerpstudio
√ We werken voortdurend aan het maken van nieuwe wenskaarten
√ Ruim aanbod Grote XL wenskaarten
√ Ons materiaal, het drukwerk en de afwerking zijn van hoogwaardige kwaliteit
√ Bestellingen op werkdagen vóór 17.00 uur worden dezelfde dag verzonden
√ Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf € 25,-
√ Superhandige bewaardoos bij bestellingen vanaf € 50,- 
√ Bestel gemakkelijk op rekening met je eigen account  

Direct inloggen of account aanmaken

Superhandige bewaardoos

Neem contact op

Kaarten voor allerlei bijzondere momenten

Kaarten met logo

Hoe attent is het om collega's en relaties te laten weten dat je aan ze denkt. Als specialist in persoonlijke aandacht, waardering en medeleven voor de zakelijke markt willen wij jou hier graag mee helpen. 

Neem eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment aan kaarten voor collega's en kies een kaart uit die je graag zou laten bedrukken met jouw eigen (tekst en) logo.

Bestellen