Opkikkertje Wenskaarten

Gewoon even een opkikkertje kaartje sturen omdat je aan iemand denkt. Wat de situatie ook is, het is altijd een mooi gebaar om iemand op te vrolijken met een opkikkertje kaart!

1,45 Excl. btw
1,75 Incl. btw

Wie ga je een glimlach bezorgen door de brievenbus?

Het zijn de kleine dingen die het doen. Komt iemand spontaan in je gedachten? Weet je dat iemand niet zo lekker in zijn vel zit of een moeilijke periode doormaakt? Bezorg iemand een glimlach op zijn of haar gezicht met een leuke kaart. Met het versturen van een opkikkertje kaart zit je altijd goed!

 

De leukste opkikkertje kaarten vind je bij Snelwenskaart.nl

Kijk in onze uitgebreide collectie opkikkertje kaarten en vind de mooiste kaart. Van kleine kaarten tot grote XL kaarten, in verschillende stijlen, er is keuze genoeg om precies die opkikkertje kaart te vinden die je zoekt. Tip: bestel alvast een voorraadje zodat je nooit om een opkikkertje kaart verlegen zit!

 

Bestel je opkikkertje kaart

Kies de juiste kaart en plaats deze in de winkelwagen. Meteen een postzegel erbij bestellen kan ook! Een opkikkertje kaart besteld op werkdagen voor 17.00 uur wordt dezelfde dag verzonden.

Bekijk ook eens onze knuffel / liefs kaarten of beterschapskaarten. Bij Snelwenskaart.nl vind je voor allerlei momenten de leukste kaart!