XL kaart Nieuwe baan

Is er een collega of relatie die vertrekt naar een nieuwe baan? Neem groots afscheid met een XL kaart nieuwe baan! Bekijk hier ons aanbod aan XL wenskaarten die je kunt sturen bij een nieuwe baan.

Een nieuwe baan is altijd spannend. Het is een belangrijke mijlpaal in het leven en het is zeker een prestatie die vraagt om een felicitatie. Een nieuwe baan betekent een nieuw begin, nieuwe uitdagingen en nieuwe kansen. Als collega of relatie vind je het natuurlijk jammer wanneer iemand naar een andere werkgever gaat, maar op dit moment is het juist belangrijk om te laten zien dat je trots en blij voor diegene bent. Bij Snelwenskaart.nl vind je een uitgebreide selectie aan XL kaarten die perfect zijn om iemand te feliciteren met zijn/haar nieuwe baan. 

Wanneer verstuur je een kaart voor een nieuwe baan?

Er zijn verschillende momenten waarop je een kaart kan versturen om iemand te feliciteren met een nieuwe baan:

  • Wanneer iemand net een nieuwe baan heeft gevonden
  • Wanneer iemand binnen het bedrijf promotie heeft gemaakt

Het betekent dus niet direct dat iemand weggaat bij het bedrijf, het kan juist ook iets moois zijn zoals een promotie bij zijn/haar huidige werkgever.

Waarom een grote kaart voor een nieuwe baan?

Het versturen van een grote kaart voor een nieuwe baan is een mooie manier om je waardering voor de afgelopen tijd te tonen aan de persoon in kwestie. Het is natuurlijk één van de mooiste dingen om van je collega of zakelijke relaties te horen dat ze je waarderen. Daarom is het belangrijk om je waardering te uiten door middel van een kaart voor een nieuwe baan.

Een grote kaart voor een gewaardeerde collega

Met een kaart in XL-formaat zal je felicitatie er altijd uit springen tussen de rest van de felicitaties. Bestel vandaag nog je XL kaart voor een nieuwe baan en laat zien dat jij aan je collega’s of zakelijke relaties denkt. Wij zorgen voor een snelle levering en goede service.

Naast grote kaarten voor een nieuwe baan bieden we ook andere wenskaarten aan die je kunt sturen aan je collega's of zakelijke relaties. Zo kun je een een grote kaart voor pensioen of een grote bedankkaart voor je collega aanschaffen. Met deze kaarten laat je op een bijzondere manier zien dat je betrokken bent bij je collega en dat je het beste met ze voor hebt!

Bij een oplage van 50 kaarten voor een nieuwe baan is het ook mogelijk om de kaarten te laten bedrukken met een bedrijfslogo en tekst. Zo heb je altijd een aantal kaarten op voorraad die je kunt gebruiken wanneer een collega of relatie promotie krijgt of van werkgever wisselt. Neem contact op voor een offerte op maat!