Gemengde wenskaartenpakketten

Kies één van onze wenskaartenpakketten als je weinig tijd hebt of graag een voorraadje wenskaarten beschikbaar hebt. De wenskaartenpakketten worden geleverd met een superhandige bewaardoos.

Kleine wenskaarten – pakket met 28 stuks
43,76 Excl. btw
52,95 Incl. btw
Collega wenskaarten – klein pakket met 20 stuks
28,88 Excl. btw
34,94 Incl. btw
Collega wenskaarten - pakket met 39 stuks
74,33 Excl. btw
89,94 Incl. btw
Kleine wenskaarten - pakket met 33 stuks
41,31 Excl. btw
49,99 Incl. btw
EyeCandy wenskaarten - pakket met 20 stuks
28,88 Excl. btw
34,94 Incl. btw
Gemengde wenskaarten - pakket met 29 stuks
61,94 Excl. btw
74,95 Incl. btw
Uit het hart wenskaarten – pakket met 30 stuks
57,81 Excl. btw
69,95 Incl. btw

Snel en gemakkelijk: wenskaartenpakketten

Heb je weinig tijd? Wil je nooit misgrijpen bij een belangrijke gebeurtenis en altijd een voorraadje wenskaarten beschikbaar hebben? Bekijk dan snel onze wenskaartenpakketten. In deze pakketten hebben wij de mooiste kaarten geselecteerd voor allerlei belangrijke momenten. Denk hierbij aan een wenskaartenpakket met collegakaarten, een verjaardagspakket of een beterschapspakket, maar ook een gemengd wenskaartenpakket. De pakketten variëren in samenstelling en aantal kaarten. De wenskaartenpakketten worden geleverd inclusief een superhandige bewaardoos.

De mooiste wenskaartenpakketten vind je bij Snelwenskaart.nl

Kijk in onze collectie wenskaartenpakketten en vind het mooiste pakket. Er is keuze genoeg om een geschikt wenskaartenpakket te vinden dat voldoet aan je wensen.

Bestel je wenskaartenpakket

Maak je keuze uit het aanbod wenskaartenpakketten en plaats deze in de winkelwagen. Meteen postzegels erbij bestellen kan ook! Een wenskaartenpakket besteld op werkdagen voor 17.00 uur wordt dezelfde dag verzonden.

Bekijk ook eens onze collegakaarten of onze verjaardagskaarten. Bij Snelwenskaart.nl vind je voor allerlei momenten de leukste kaart!