Grote verjaardagskaart

De verjaardag van een collega of relatie is een grote dag. Deze grote dag vraagt om een grootse felicitatie, bijvoorbeeld met een grote verjaardagskaart! Bekijk op deze pagina ons aanbod.

Ben je op zoek naar een manier om een collega of relatie te verrassen voor hun verjaardag? Bij Snelwenskaart.nl kun je een gepersonaliseerde grote verjaardagskaart bestellen die de jarige niet snel zal vergeten. Hoe groter de kaart, hoe groter de boodschap! Bekijk hieronder ons aanbod aan XL verjaardagskaarten die je kunt sturen aan je collega’s of zakelijke relaties.

Waarom een grote verjaardagskaart versturen?

Een grote verjaardagskaart is een perfecte manier om deze bijzondere dag van je collega of zakelijke relatie te vieren. Een verjaardagskaart in XL-formaat springt eruit tussen alle verjaardagskaarten op normaal formaat die de jarige ontvangt. We hebben een breed aanbod aan verjaardagskaarten in groot formaat. Of je nou op zoek bent naar een eenvoudig ontwerp of een luxe kaart met extra’s, we hebben het allemaal.

Bedrukte grote verjaardagskaarten

Naast dat we een breed aanbod hebben aan verjaardagskaarten op groot formaat kun je deze kaarten bij een oplage vanaf 50 stuks ook personaliseren met je eigen logo, tekst en ontwerp. Zo kun je als bedrijf de kaart op maat bestellen met jouw bedrijfslogo en een verjaardagswens. Hierdoor heb je altijd genoeg kaarten op voorraad wanneer een collega of zakelijke relatie jarig is. Door het door ons te laten bedrukken met je eigen logo ben je niet alleen verzekerd van een grote opvallende wenskaart maar straal je ook nog eens professionaliteit uit.

Hoogwaardige kwaliteit en snelle verzending

Onze grote verjaardagskaarten worden gedrukt op hoogwaardig papier. Hierdoor ben je verzekerd van een kaart van hoge kwaliteit. We gebruiken de beste materialen en technieken om ervoor te zorgen dat de kaart er precies zo uitziet als op je ontwerp. Bestellingen op werkdagen vóór 17:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden. Neem contact op voor de levertijd van een op maat gedrukte kaart!