Grote wenskaarten voor een nieuwe woning

Het verhuizen naar een nieuwe woning is een grote stap. Zo'n moment verdient natuurlijk een speciale kaart, bijvoorbeeld één van groot formaat! Bekijk hier ons aanbod.

Een verhuizing is een grote stap. Je laat je vertrouwde woning achter en begint aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Zo’n moment verdient natuurlijk een speciale kaart! Bij Snelwenskaart.nl vind je de mooiste verhuiskaarten in XL-formaat, die geschikt zijn voor het versturen van een persoonlijke boodschap aan collega’s of zakelijke relaties.

Waarom een wenskaart voor een nieuwe woning sturen?

Een nieuwe woning is een belangrijke mijlpaal in het leven. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste woning of een verhuizing naar een groter huis, het is altijd een bijzondere gelegenheid die de nodige aandacht verdient. Deze aandacht geef je met een XL-formaat verhuiskaart die er dankzij het formaat altijd tussenuit springt!

Een grote wenskaart voor grote vreugde

Een XL-formaat verhuiskaart is niet alleen praktisch (zo heb je namelijk meer ruimte om je boodschap kwijt te kunnen), maar het laat ook zien dat je extra veel moeite hebt gedaan om iemand te feliciteren met zijn of haar nieuwe woning. Jouw grote verhuiskaart springt er tussen alle kleine kaartjes uit. Het is dan ook de perfecte manier om je collega of zakelijke relatie te verrassen en te laten zien dat je betrokken bent bij hun persoonlijke leven.

Een verhuiskaart in XL-formaat: de perfecte manier om je nieuwe stekje te laten zien

Een verhuiskaart is ook handig om te versturen wanneer je zelf degene bent die gaat verhuizen. Voeg bijvoorbeeld een foto van jullie samen in het nieuwe huis toe in de wenskaart. Zo breng je met de verhuiskaart niet alleen de ontvangers op de hoogte van jullie nieuwe adres, maar geef je de kaart ook nog een persoonlijke twist.

Grote verhuiskaarten voor bedrijven

Vanaf een oplage van 50 stuks is het mogelijk om kaarten te bedrukken met een boodschap en bedrijfslogo. Zo heb je altijd een voorraad grote kaarten voor een nieuw huis beschikbaar wanneer een collega of zakelijke relatie verhuist. Oók handig om te versturen wanneer je als bedrijf naar een nieuw bedrijfspand verhuist.

Bestel nu je kaart voor een nieuw huis bij Snelwenskaart.nl

Kortom, een XL-formaat verhuiskaart is dé manier om je vrienden, collega’s of relaties te feliciteren met hun nieuwe woning óf op de hoogte te brengen van je nieuwe adres. Bij Snelwenskaart.nl vind je de mooiste grote verhuiskaarten. Daarnaast bieden we ook andere kaarten aan, zoals grote huwelijkskaarten, grote kaarten voor pensioen en grote verjaardagskaarten Bestel meteen een voorraadje! Bestellingen geplaatst op werkdagen vóór 17:00 uur worden dezelfde dag verzonden.