Zakelijke kaart versturen? 5 tips voor het kiezen van de juiste kaart

  • Geplaatst op
Zakelijke kaart versturen?  5 tips voor het kiezen van de juiste kaart

Of je nou een kleine attentie aan je partners wil sturen of een groot bedrijf hebt dat waardering naar zijn of haar medewerkers wil uitspreken, iedereen denkt er wel eens aan om een kaart te versturen. In de zakenwereld is het versturen van zakelijke wenskaarten een waardevolle traditie, en het kiezen van de juiste kaart kan een aanzienlijk verschil maken. Hieronder een aantal tips om het kiezen van de juiste kaart makkelijker te maken.

Tip 1 Ken de relatie naar wie je de kaart verstuurt.

Voordat je de zakelijke wenskaart kiest, is het van essentieel belang om de ontvanger goed te kennen. Denk na over hun persoonlijkheid, smaak en de relatie die je met hen hebt. Een formele kaart kan geschikt zijn voor een zakelijke partner, terwijl een meer persoonlijke kaart misschien beter past bij een nauwe collega die afscheid neemt.

Tip 2 Pas de toon aan

Overweeg de toon van je boodschap en kies een kaart die daarbij past. Gaat het om een formeel bedankje voor de samenwerking of een informele felicitatie, de toon van de kaart moet overkomen met de aard van boodschap die je wilt overbrengen. Ook de uitstraling van de kaart speelt hier een rol. Voor zakelijke wenskaarten kies je sneller voor een professionele uitstraling. Vermijd een kaart met te veel versieringen of grappige afbeeldingen, tenzij je voordat je de kaart verstuurt zeker weet dat dit gepast is.

Tip 3 Wees op tijd met het versturen van kaarten

Timing is van groot belang tijdens kaarten versturen. Zeker wanneer je er een handgeschreven boodschap op wil zetten en het een kaart betreft voor een felicitatie, een bedankje of een andere specifieke gelegenheid. Bespaar tijd door meteen een velletje postzegels mee te bestellen zodat je alles in één keer in huis hebt.

Bij Snelwenskaart geldt: voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Tip 4 Personaliseer je kaart

Persoonlijke aandacht voor je relaties en collega’s! Bij Snelwenskaart is het mogelijk om grotere oplages te personaliseren tijdens het kaarten versturen. Een gedrukte tekst of je eigen logo op de kaart, alles is in overleg volledig op smaak en gelegenheid aan te passen.

Tip 5 Kies voor duurzaam kaarten versturen

Overweeg om de duurzame wenskaarten van EcoCards te kiezen die passen bij de groene waarden van veel moderne bedrijven, partners en collega’s. Onze EcoCards kaarten en enveloppen bestaan uit landbouwafval en worden bedrukt met 100% gifvrije bio inkt.  Kaarten die bijdragen aan de milieuvriendelijkheid dragen automatisch bij aan een positieve reputatie op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Bedankt voor de leuke samenwerking