Complimenten kaarten collega's

Een leuk compliment geven aan jouw collega's? Bijvoorbeeld bij een gemaakte promotie? Dan zijn persoonlijke complimenten kaarten voor je collega's leuk om te krijgen!

Complimenten kaarten collega’s zijn een prachtige manier om waardering uit te spreken naar de mensen met wie je dagelijks samenwerkt. Het is een klein gebaar, maar het effect ervan kan enorm zijn. Een complimentenkaartje kan net dat steuntje in de rug geven of een blijk van erkenning zijn voor de inzet en prestaties van een collega. Maar wanneer stuur je nu zo'n kaartje, en welke boodschap zet je er in? Op deze pagina vind je ons aanbod aan complimenten kaarten voor je collega’s en ons aanbod aan deze wenskaarten.

Wanneer complimenten kaartjes naar je collega’s versturen?

Een complimentenkaartje is op veel momenten passend. Bijvoorbeeld wanneer een collega een project succesvol heeft afgerond, een extra inspanning heeft geleverd of gewoon omdat je blij bent met zijn of haar aanwezigheid. Daarnaast kun je deze kaarten versturen wanneer een collega promotie heeft behaald of een nieuwe baan heeft. We hebben hieronder verschillende collega wenskaarten voor je opgesomd:

 • Promotie: Feliciteer je collega met een welverdiende promotie en moedig ze aan om te blijven groeien in hun carrière.
 • Verjaardag: Stuur een persoonlijk compliment op hun verjaardag om ze te laten weten dat ze gewaardeerd worden, niet alleen op het werk, maar ook als persoon. Naast een compliment kun je je collega ook een verjaardagskaart collega sturen.
 • Jubileum: Vier de jaren van toewijding aan het bedrijf en bedank je collega voor hun voortdurende inzet.
 • Behalen van doelen: Of het nu gaat om het behalen van targets, projectsuccessen of persoonlijke doelen, geef een compliment om hun prestaties te erkennen.
 • Nieuwe baan: Wens succes en stuur een compliment wanneer een collega een nieuwe professionele uitdaging aangaat.
 • Huis gekocht: Voorzie ze van warme woorden als ze een nieuw hoofdstuk beginnen door een huis te kopen.
 • Beterschap: Toon medeleven en stuur een compliment tijdens ziekte om hen op te beuren en te laten weten dat ze gemist worden. Voor deze situatie bieden we ook de mogelijkheid aan om een specifieke beterschapskaart collega aan te schaffen.
 • Oprechte dankbaarheid: Uiten van waardering voor buitengewone hulp, samenwerking of vriendelijkheid.
 • Samenwerkingsproject: Na het succesvol afronden van een project, stuur een compliment om het teamwork te benadrukken.
 • Vakantie: Wens ze een ontspannen vakantie en bedank ze voor hun inzet voor het team voorafgaand aan hun vertrek.

 

Tekst voor een compliment aan je collega

Een persoonlijke boodschap maakt een complimentenkaartje extra speciaal. Naast de mooie voorkant van de kaart die je speciaal voor je collega hebt uitgezocht kun je hem personaliseren met een zelfgeschreven boodschap. In de boodschap kun je vermelden waarop je je collega wil complimenteren en wat je waardeert in hem of haar. Mocht je het lastig vinden om zelf een tekst te verzinnen, zijn hier enkele voorbeelden van teksten die je kunt gebruiken:

 • "Jouw positieve houding maakt ons team sterker. Bedankt!"
 • "Wat je hebt bereikt is indrukwekkend, je bent een inspiratie voor ons allemaal."
 • "Jouw harde werk heeft niet alleen tot succes geleid, maar ook tot een aangenamere werkomgeving."
 • “Bedankt voor je extra inzet in deze drukke tijden. Zonder jou hadden we dit niet gered. Dit wordt namens het hele bedrijf gewaardeerd.”

Bedenk zelf leuke teksten of laat je inspireren door de bovenstaande om in de complimenten kaarten aan je collega’s te schrijven.

Val op met je complimenten kaarten collega's

Om echt op te vallen, kies je voor een uniek ontwerp of een kaart met een persoonlijke touch. Denk aan een handgeschreven boodschap of een kaart die aansluit bij de hobby's of interesses van je collega.

Door het geven van een complimentenkaartje laat je niet alleen je waardering blijken, maar nodig je ook uit tot een positieve wisselwerking op de werkvloer. Het is een kleine investering in de werksfeer en collegialiteit, die zich vaak op onverwachte manieren terugbetaalt.

Bij Snelwenskaart.nl vind je een uitgebreid assortiment aan wenskaarten die perfect zijn om jouw collega's te verrassen en te laten weten hoezeer je hun inzet waardeert. Met een snelle levering en geen verzendkosten vanaf €25,- is het nog makkelijker om een glimlach op het gezicht van je collega's te toveren. Ontdek nu het volledige aanbod en maak van waardering uitspreken een gewaardeerde gewoonte!