Grote felicitatiekaarten voor een geboorte

Ontdek onze grote felicitatiekaarten voor geboortes. Deze kaarten zijn ideaal voor collega's en zakelijke relaties die net een baby hebben gekregen.

Een geboorte is een bijzondere gebeurtenis die gevierd moet worden. Wat is er nou mooier dan het versturen van een grote felicitatiekaart om de kersverse ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje? Bij Snelwenskaart vind je de mooiste grote XL-kaarten om de kersverse ouders te verrassen.

Grote felicitatiekaart geboorte: waarom zou je het doen?

Een grote felicitatiekaart is een simpel, maar origineel cadeau om de kersverse ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Ondanks dat het vrij ‘standaard’ is, is het dankzij het formaat een stuk specialer dan een normale felicitatiekaart. Daarnaast heb je grote felicitatiekaarten voor geboorte in verschillende ontwerpen én je kunt deze voorzien van je eigen persoonlijke boodschap. Je hebt dus altijd een uniek cadeau. Het is een persoonlijk gebaar en laat zien dat je meeleeft met de ouders en de nieuwe aanwinst in het gezin. Bovendien is een grote kaart opvallender dan een standaard kaartje en kan het dienen als een mooie decoratie in de babykamer.

De voordelen van een grote felicitatiekaart geboorte

Een grote felicitatiekaart geboorte heeft een aantal voordelen ten opzichte van een standaard felicitatiekaart. Zo biedt een grote kaart meer ruimte om je boodschap op te schrijven, waardoor je meer persoonlijke woorden kwijt kunt. Daarnaast valt een grote kaart meer op tussen de andere kaartjes die de kersverse ouders waarschijnlijk zullen ontvangen. Het is een mooie manier om extra aandacht te geven aan de bijzondere gebeurtenis.

De mooiste grote XL-kaarten voor geboorte

Bij Snelwenskaart vind je een ruim assortiment aan grote XL-kaarten voor de geboorte van een baby. Onze kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende thema's, zoals lief, stoer, klassiek en modern.

Bovendien kun je de kaarten eenvoudig personaliseren met je eigen logo en boodschap. Zo wordt de kaart nog persoonlijker en unieker. Houd er wel rekening mee dat personalisatie mogelijk is vanaf een oplage van 50 stuks. Zo kun je bijvoorbeeld een grote oplage bestellen en deze bedrukken met je bedrijfslogo. Wanneer een collega of zakelijke relatie een kind verwacht, kun je deze grote felicitatiekaart voor geboorte voorzien met een persoonlijke boodschap.

Bestel je grote felicitatiekaart geboorte eenvoudig online

Een grote felicitatiekaart bestellen bij Snelwenskaart is eenvoudig. Kies een kaart uit ons assortiment en voeg deze toe aan je winkelwagen. Vervolgens kun je de kaart personaliseren met je eigen logo en boodschap. Bestel je voor 17:00 uur, dan verzenden wij de wenskaart nog dezelfde dag. Zo heb je de grote felicitatiekaart geboorte snel in huis en kun je de kersverse ouders op tijd feliciteren met de geboorte van hun kindje.