Grote XL felicitatiekaart

Verras jouw collega's en zakelijke relaties met een grote felicitatiekaart van Snelwenskaart.nl! Een grote kaart is het perfecte cadeau voor elke feestelijke gelegenheid en jubileum. Bekijk hier ons assortiment.

Op zoek naar een opvallende manier om je collega, relatie of werknemer te feliciteren? Dan is een grote felicitatiekaart wellicht waar je naar op zoek bent! Met een kaart op XL-formaat kun je een boodschap overbrengen die niet te missen is. Bij Snelwenskaart bieden we grote felicitatiekaarten met verschillende boodschappen en ontwerpen. Daarnaast bieden we vanaf een oplage van 50 stuks de mogelijkheid tot het bedrukken van jouw bedrijfslogo of boodschap.

Een grootse boodschap

Een felicitatie is altijd leuk om te ontvangen, maar het formaat van de kaart kan het verschil maken. Het voordeel van het formaat van een grote felicitatiekaart is dat het opvalt tussen de rest van de post en daarom extra speciaal is. Bovendien biedt het meer ruimte om een persoonlijke boodschap achter te laten. Bij Snelwenskaart kun je kiezen uit verschillende ontwerpen.

Grote felicitatiekaarten voor zakelijke relaties

Een grote felicitatiekaart kan ook een perfecte manier zijn om zakelijke relaties te feliciteren. Of het nu gaat om een nieuwe samenwerking, een huwelijk, een jubileum of de verjaardag van een collega, een grote felicitatiekaart maakt het extra persoonlijk. Door het kaartformaat valt de wenskaart het meer op tussen de rest van de kaarten die de ontvanger krijgt en is het een mooie manier om te laten zien dat je aan de ander denkt.

Grote felicitatiekaarten bestellen bij Snelwenskaart.nl

Bij Snelwenskaart.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan grote felicitatiekaarten die je geheel naar eigen wens kunt laten bedrukken. Vanaf een oplage vanaf 50 stuks is het mogelijk om de kaarten te personaliseren, bijvoorbeeld door het bedrukken van een standaard boodschap of je bedrijfslogo. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden of voor een offerte op maat.