Condoleance wenskaartenpakketten

Kies één van onze wenskaartenpakketten als je weinig tijd hebt of graag een voorraadje wenskaarten beschikbaar hebt. De wenskaartenpakketten worden geleverd met een superhandige bewaardoos.

Condoleance/sterkte wenskaarten – pakket met 12 stuks
23,93 Excl. btw
28,96 Incl. btw
Condoleance wenskaarten - pakket met 20 stuks
33,01 Excl. btw
39,94 Incl. btw

Snel en gemakkelijk: wenskaartenpakketten

Heb je weinig tijd? Wil je nooit misgrijpen bij een belangrijke gebeurtenis en altijd een voorraadje wenskaarten beschikbaar hebben? Bekijk dan snel onze wenskaartenpakketten. In deze pakketten hebben wij de mooiste kaarten geselecteerd voor allerlei belangrijke momenten. Denk hierbij aan een wenskaartenpakket met collegakaarten, een verjaardagspakket of een beterschapspakket, maar ook een gemengd wenskaartenpakket. De pakketten variëren in samenstelling en aantal kaarten. De wenskaartenpakketten worden geleverd inclusief een superhandige bewaardoos.

De mooiste wenskaartenpakketten vind je bij Snelwenskaart.nl

Kijk in onze collectie wenskaartenpakketten en vind het mooiste pakket. Er is keuze genoeg om een geschikt wenskaartenpakket te vinden dat voldoet aan je wensen.

Bestel je wenskaartenpakket

Maak je keuze uit het aanbod wenskaartenpakketten en plaats deze in de winkelwagen. Meteen postzegels erbij bestellen kan ook! Een wenskaartenpakket besteld op werkdagen voor 17.00 uur wordt dezelfde dag verzonden.

Bekijk ook eens onze collegakaarten of onze verjaardagskaarten. Bij Snelwenskaart.nl vind je voor allerlei momenten de leukste kaart!