Grote XL kaarten

Een speciale gelegenheid vraagt om een speciaal gebaar, bijvoorbeeld het versturen van een wenskaart. Wanneer een normale wenskaart niet genoeg is om jouw boodschap over te brengen, is een XL kaart de oplossing! Met deze grote kaarten zorg je ervoor dat jouw boodschap er net wat meer uitspringt ten opzichte van de normale kaarten die je collega of zakelijke relatie ontvangt. Met een grote XL-kaart van Snelwenskaart zorg je voor een groots gebaar.

Waarom zijn grote kaarten beter dan kaarten op normaal formaat?

Grote kaarten springen eruit tussen alle wenskaarten van normaal formaat. Een XL kaart valt op én je hebt meer ruimte om je persoonlijke boodschap of felicitatie op de kaart te schrijven. Alleen maar voordelen dus!

Een grootse felicitatie met een grote XL verjaardagskaart

De verjaardag van je collega of zakelijke relatie is een bijzondere dag voor diegene en verdient daarom ook een bijzondere kaart. Met een grote XL verjaardagskaart maak je je felicitaties extra groots. Je geeft de ontvanger het gevoel dat je de tijd genomen hebt om iets bijzonders te regelen en daarmee maak je zeker indruk! We bieden verschillende ontwerpen grote kaarten aan, van kleurrijke kaarten met slingers en ballonnen tot kaarten met een woordgrap of een dier. Met een XL kaart laat je zien dat je écht de tijd hebt genomen om diegene te feliciteren en maak je zijn verjaardag extra bijzonder.

Grote XL kaarten voor iedere gelegenheid

Naast verjaardagskaarten bieden we grote kaarten voor iedere gelegenheid. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar grote huwelijkskaarten, een XL kaart voor pensioen of een wenskaart voor een nieuwe woning? Bij Snelwenskaart.nl hebben we het allemaal. Kies de gelegenheid en maak een keuze uit onze verschillende ontwerpen. Zo zit er voor iedereen een geschikte kaart tussen!

Grote kaarten bedrukken met logo of boodschap

Naast dat we een breed aanbod aan grote kaarten aanbieden, bieden we ook de mogelijkheid om deze kaarten te bedrukken met een logo en/of boodschap. Deze mogelijkheid bieden we aan bij een bestelling vanaf 50 stuks. Zo heb je altijd genoeg kaarten op voorraad die voorzien zijn van een logo en een standaard boodschap. Schrijf hier zelf een persoonlijke boodschap bij, en je kaart is klaar om te verzenden naar je zakelijke relatie of collega!

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Dit kan via de telefoon: +31 (0)314 364467, via live chat of per e-mail naar [email protected]. Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur.