Grote Kaart Pensioen

Een persoonlijke boodschap sturen naar een collega die met pensioen gaat? Met een handgeschreven grote kaart pensioen wens je een collega een fijn pensioen toe! 

Een pensioen is een mijlpaal in het leven van iemand die zijn of haar carrière afsluit. Na jarenlange toewijding en hard werken breekt er een fase aan waarin er meer ruimte is voor vrije tijd en hobby’s. Het sturen van een grote kaart wanneer iemand met pensioen gaat is een geweldige manier om je waardering te tonen. Bij Snelwenskaart.nl hebben we verschillende ontwerpen pensioenkaarten. Bekijk hieronder ons aanbod

Waarom een grote kaart voor pensioen?

Een grote kaart voor pensioen is meer dan alleen een kaart. Het is een tastbaar en persoonlijk cadeau dat de ontvanger nog jarenlang kan bekijken en herlezen. Door het grote formaat van de kaart zal jouw kaart er altijd uit springen tussen alle afscheidscadeaus die de pensionado ontvangt.

Persoonlijke waardering met een XL kaart voor pensioen

Met een grote kaart voor pensioen kun je je blijk van waardering aan je collega of zakelijke relatie laten blijken. Met een kaart in XL-formaat zorg je ervoor dat de pensionado zijn of haar carrière afsluit met een gewaardeerd gevoel.

XL kaarten voor andere gelegenheden

Naast grote kaarten voor pensioen bieden we ook XL kaarten voor andere gelegenheden. Denk hier aan huwelijkskaarten, kaarten om collega’s te bedanken of kaarten voor een nieuwe woning. Ook deze kaarten zijn geschikt voor zakelijke relaties of collega’s. Als je vragen hebt over onze producten of diensten, neem dan gerust contact op.