Grote bedankkaart

Wil je je collega of relatie bedanken voor hun inzet en harde werk, bijvoorbeeld na het afronden van een project of als afsluiting van jullie samenwerking? Bekijk ons aanbod aan grote bedankkaarten.

Het is belangrijk om je waardering voor je collega’s te laten zien voor hun inzet en harde werk. Of het nu gaat om een bedankje voor de hulp bij een project of ter afsluiting van jullie samenwerking, een persoonlijke kaart kan veel betekenen. Bij Snelwenskaart.nl kun je kiezen uit een breed assortiment aan grote bedankkaarten waarmee je je collega kunt bedanken. Met een grote kaart voor je collega laat je zien hoe groot je waardering is. Door het formaat van de kaart heb je genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap en zal je kaart altijd opvallen tussen de kaarten op regulier formaat. Bekijk hieronder ons aanbod.

Grote dankbaarheid: Waarom een grote bedankkaart sturen?

Collega’s zijn een groot onderdeel van je werkende leven. Ze helpen je bij projecten, staan voor je klaar wanneer je ze nodig hebt en zorgen voor gezelligheid op de werkvloer. Daarnaast leer je natuurlijk erg veel van je collega’s. Collega’s verdienen het daarom zeker om gewaardeerd te worden. Met een grote kaart straal je grote waardering uit naar je collega. Een grote wenskaart springt eruit tussen kaarten van normaal formaat en biedt veel ruimte om je persoonlijke boodschap eraan toe te voegen. Een grote bedankkaart geeft een uniek gevoel en laat blijken dat je veel moeite hebt gedaan voor een persoonlijk bedankje richting je collega.

Wanneer je bedank je je collega met een grote bedankkaart?

Er zijn verschillende situaties waarin je een collega kunt bedanken met een grote bedankkaart. Hieronder een aantal situaties waarin een bedankkaart voor je collega zeker op zijn plaats is:

  • Het succesvol afronden van een project: Als een collega hard heeft gewerkt om jou te helpen een project tot een goed einde te brengen is een kaart zeker op zijn plaats. Een grote kaart laat zien dat je zijn/haar harde werk waardeert en het zonder je collega niet had gered.
  • Het ontvangen van een speciale erkenning. Wanneer een collega bijvoorbeeld promotie maakt, een prijs wint of een belangrijke mijlpaal of jubileum bereikt is een kaart een mooie manier om diegene te feliciteren en waardering te tonen.
  • Wanneer jij of een collega het bedrijf verlaat: Wanneer het dienstverband van een collega erop zit is het goed om diegene te bedanken met een kaart voor een nieuwe baan. Zo laat je zien dat je de samenwerking of aanwezigheid van je collega als prettig hebt ervaren. Hetzelfde geldt wanneer jij degene bent die wisselt van werkgever. Het is dan netjes om je collega’s te bedanken voor de fijne samenwerking en werkomgeving.
  • Waardering voor dagelijks werk: Het is natuurlijk niet alleen van belang dat we onze collega bedanken bij bijzondere gelegenheden. Collega’s dienen altijd gewaardeerd te worden. Een kaart voor je collega kan dus altijd!

Een bedankje voor elke situatie

Kortom, zoek je je een manier om je collega, relatie of werknemer te bedanken voor hun harde werk, toewijding en gezelligheid, overweeg dan een grote bedankkaart te sturen. Bij Snelwenskaart.nl vind je een ruim assortiment aan kaarten die geschikt zijn om je collega te bedanken in verschillende situaties. Van fleurige, kleurrijke kaarten tot formele kaarten. Wanneer je bij ons bestelt kun je rekenen op een snelle levering en een hoge kwaliteit. Bestel vandaag nog en laat je collega’s of zakelijke relaties zien dat je hen niet als vanzelfsprekend beschouwt.