Afscheidsteksten: bedankt voor de samenwerking, collega!

  • Geplaatst op
Afscheidsteksten: bedankt voor de samenwerking, collega!

Afscheidsteksten: bedankt voor de samenwerking, collega! 

Gaat je collega of medewerker weg? Met pensioen of over naar een ander bedrijf? Dan is een kaartje altijd goed. Het is iets tastbaars en iets blijvends: bloemen verwelken vrij snel bijvoorbeeld, maar een kaartje kun je lang bewaren. Het is bovendien fijn om even te kunnen nadenken over wat je als afscheidstekst wilt opschrijven, in plaats van dat je in een speech maar één kans hebt. Maar het is gelijk ook lastig, want wat is een goede afscheidstekst ‘bedankt voor de samenwerking’ voor je collega? Snelwenskaart.nl helpt je met tips en voorbeelden! 

 

Afscheidstekst bedankt voor de samenwerking - collega

Wat zet je op een afscheidskaart voor een collega die weggaat? Hoe bedank je die persoon voor de samenwerking? Een afscheidstekst is vaak lastig. ‘Bedankt voor de prettige samenwerking’ is altijd goed, maar kijk eens of je het wat persoonlijker kunt maken. Denk aan bijvoorbeeld:

- Hoe was de samenwerking met die collega precies? Konden jullie lekker discussiëren of waren jullie het altijd snel met elkaar eens? 

- Heb je veel steun gehad aan deze collega tijdens een bepaald project? 

- Ben je trots op iets wat jullie samen hebben gedaan? 

Schrijf daar iets over. Het laat zien dat je moeite hebt gestoken in je bedanktekst en het is natuurlijk gewoon leuk om te lezen voor de ontvanger. Ook vooruitkijken in je afscheidstekst kan leuk zijn. Deze persoon gaat dan wel weg, hij of zij gaat waarschijnlijk iets leuks doen. Een nieuwe baan? Een verre reis? Met pensioen? Ook daar kun je even stil bij staan. Een goede afscheidstekst bedankt voor de samenwerking voor een collega hoeft niet lang te zijn. Wel geldt: hoe persoonlijker, hoe beter!

 

Afscheidstekst bedankt voor de samenwerking - medewerker

Heeft iemand uit het team waaraan je leidinggeeft een nieuwe baan gevonden? Gaat een van je medewerkers met pensioen? Wat de reden ook is, met een kaartje kun je deze persoon goed bedanken voor de samenwerking. In een afscheidstekst om bedankt voor de samenwerking te zeggen is het voor jou als leidinggevende of meerdere vooral leuk om stil te staan bij wat jou is opgevallen: is deze persoon in de samenwerking altijd heel eerlijk geweest, een echte doorzetter of misschien wel degene die het team altijd goed samenbracht? Spreek daar je waardering over uit! Complimenten zijn altijd goed. Ook hier geldt: het gaat er niet om dat je tekst lang is. Met een korte, maar heel persoonlijke tekst zeg je net zo veel, of misschien zelfs wel meer.

 

Afscheidstekst bedankt voor de samenwerking collega: de kaart zelf

Je hebt nu onze tips gelezen. De tekst heeft zich misschien zelfs al wel een beetje gevormd in je hoofd. Nu de kaart zelf nog. Bij Snelwenskaart.nl vind je heel veel geschikte kaarten. In ons assortiment van meer dan 1.000 kaarten vind je altijd wel iets dat precies past. Bestel je op werkdagen voor 17.00, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. 

Kijk voor kaartjes om bedankt voor de samenwerking tegen je collega te zeggen eens naar onze bedankt-kaarten. Als je collega weggaat vanwege een nieuwe baan, is onze nieuwe baan-collectie interessant. En gaat iemand weg vanwege pensioen? Ontdek dan onze pensioen-kaarten. Voor elke gelegenheid vind je bij Snelwenskaart.nl diverse passende opties!