Grote kerstkaart

Grote kerstkaarten bestel je natuurlijk bij Snelwenskaart! Wij leveren ook zakelijke grote kerstkaarten met uw eigen tekst en logo.

Feestdagen, tijd van vreugde, samenzijn en natuurlijk het versturen van kerstkaarten. Maar dit jaar wil je iets anders doen. Je wilt je dierbaren verrassen met een grote kerstkaart. Een kaart die opvalt tussen de rest en een glimlach op ieders gezicht tovert.

Wat is er zo speciaal aan een grote kerstkaart?

Een grote kerstkaart, ook wel een kerstkaart XL genoemd, biedt meer ruimte voor een persoonlijke boodschap. Je kunt er een langere tekst op kwijt, meer foto's of zelfs een tekening. Het is de perfecte manier om je creativiteit de vrije loop te laten en een unieke kerstgroet te sturen. Bovendien is een XL kerstkaart een echte blikvanger. Het is de eerste kaart die mensen zien als ze hun brievenbus openen en de laatste die ze weghalen als de kerst voorbij is.

Een groot gebaar met een kleine moeite

Grote momenten vragen om grote gebaren, en de feestdagen vormen hierop geen uitzondering. Onze XL Kerstkaarten bieden niet alleen meer ruimte voor je boodschap, maar ook een visuele impact die niet te negeren valt. De grootte van onze grote kerstkaarten is vergelijkbaar met een A4 papier, wat betekent dat je voldoende ruimte hebt om je persoonlijke boodschap en bedrijfslogo stijlvol te presenteren.

Waarom kiezen voor XL kerstkaarten?

Er zijn zoveel voordelen aan het kiezen van een grote kerstkaart. Ze vangen onmiddellijk de aandacht met hun opvallende grootte en prachtige ontwerpen. De extra ruimte geeft je de vrijheid om je boodschap uitgebreid en persoonlijk te maken. Bovendien stralen onze grote kerstkaarten professionaliteit uit, ideaal om je merkidentiteit te versterken. Voeg een persoonlijke boodschap toe voor een extra persoonlijke touch.

Voordelen van grote kerstkaarten:

  • Directe aandacht: Met grote wenskaarten vang je onmiddellijk de aandacht van je ontvangers.
  • Ruimte voor creativiteit: De extra ruimte geeft je de vrijheid om je boodschap uitgebreid en persoonlijk te maken.
  • Professionele uitstraling: Onze grote kerstkaarten stralen professionaliteit uit en versterken je merkidentiteit.
  • Eenvoudig logo en bedrijfsinformatie toevoegen: Voeg je bedrijfslogo en contactgegevens toe om de herkenbaarheid van je merk te vergroten.
  • Keuze uit verschillende stijlen en ontwerpen: Personaliseer de kaart naar jouw smaak.
  • Snelle levering: Zorg ervoor dat je de kaarten op tijd kunt versturen.

Maak iemands kerst compleet met een grote kerstkaart

Of je nu een kerstkaart stuurt naar je familie, vrienden of collega's, met een grote kerstkaart maak je een blijvende indruk. Het is een kleine moeite, maar het betekent veel voor de ontvanger. Dus waar wacht je nog op? Bekijk onze collectie kerstkaarten en maak je kerst dit jaar extra speciaal. We bieden ook luxe kerstkaarten, mini kerstkaarten en nieuwjaarskaarten aan.

Bestel grote kerstkaarten online bij Snelwenskaart

Ben je klaar om je kerstkaarten naar een hoger niveau te tillen? Bekijk dan ons assortiment aan grote kerstkaarten. Een grote kerstkaart is meer dan alleen een kaart. Een grote XL kaart is een cadeau, een verrassing en een herinnering in één.