Condoleancekaart | Sterkte

Een sterkte- of condoleancekaart sturen omdat je aan iemand denkt? Wat de situatie ook is, het is altijd goed om iemand een hart onder de riem te steken met een handgeschreven sterktekaart!

Wie wil je laten weten dat je aan hem of haar denkt?

Het zijn de kleine dingen die het doen. Weet je dat iemand een moeilijke periode doormaakt? Laat merken dat je meeleeft en stuur een mooie kaart. Het is zo eenvoudig om iemand even het gevoel te geven dat hij of zij er niet alleen voor staat. Met het versturen van een sterktekaart zit je altijd goed!

 

De mooiste condoleance- en sterktekaarten

Kijk in onze uitgebreide collectie condoleance- en sterktekaarten en vind de mooiste kaart voor die ene speciale persoon of situatie. Van kleine kaarten tot grote XL kaarten, in verschillende stijlen, er is keuze genoeg om precies die sterktekaart te vinden die je zoekt.

Bekijk ook eens onze opkikkertje kaarten of 'denken aan' kaarten. Bij Snelwenskaart.nl vind je voor allerlei momenten de leukste kaart!

 

Wat zet je op een condoleancekaart?

Het kan soms lastig zijn om de juiste woorden te vinden voor een gevoelige situatie, zoals een overlijden. Op een condoleancekaart kun je een aantal dingen schrijven om de persoon die de kaart ontvangt te laten weten dat je aan hem of haar denkt en dat je om het verlies rouwt. Hier zijn enkele suggesties voor dingen die je op een condoleancekaart kunt zetten:

 

"Ik ben diep bedroefd door het overlijden van  (naam van de overledene). Mijn gedachten zijn bij jou en je familie. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd."

"Ik stuur jou en je familie mijn oprechte deelneming in deze moeilijke tijd."

"Ik ben geraakt door het nieuws van het verlies van (naam van de overledene) en stuur jou en je familie mijn liefdevolle gedachten."

"Ik ben in gedachten bij jou en je familie en stuur jullie mijn oprechte condoleances."

"Ik ben diep geraakt door het nieuws van het verlies van (naam van de overledene) en stuur jou en je familie mijn oprechte medeleven."

 

Het is ook mooi om iets te schrijven over de overledene en wat hij of zij voor je betekend heeft, of om een herinnering aan hem of haar te delen. Houd er wel rekening mee dat dit een emotioneel moeilijke tijd is voor de persoon die de kaart ontvangt, dus probeer oprecht en bemoedigend te zijn in je woorden.