Green Friday

Snelwenskaart.nl gaat voor Black Friday Green Friday! Doe jij mee?

Op Green Friday maakt Snelwenskaart.nl een statement tegen de enorme overconsumptie op Black Friday. Wij bieden géén kortingsacties aan op vrijdag 25 november. In plaats daarvan dragen we bij aan het planten van bomen, samen met Stichting Trees for All.

Snelwenskaart.nl doneert deze week* 10% van je bestelling aan de Stichting Trees for All om mee te bouwen aan het Green Friday Forest.

Duurzame EcoCards bij Snelwenskaart.nl

Wist je dat Snelwenskaart.nl duurzame wenskaarten verkoopt die zijn gemaakt van landbouwafval en gedrukt met 100% gifvrije bio-inkt? Neem gerust een kijkje in onze collectie . Meer informatie over de duurzaamheid van deze wenskaarten vind je hier.

*actie is geldig tot en met vrijdag 25 november 2022

**postzegels vallen buiten de actie

 

Trees for All plant bomen voor het leven

Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten we wereldwijd nieuwe bossen, herstellen we gedegradeerde bossen en maken we mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen we bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Trees for All heeft al 6.8 miljoen bomen en struiken geplant in Nederland en het buitenland.