Ideaal voor bedrijven

 √  Gemakkelijk op rekening te bestellen en supersnel in huis   Elke werkdag voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag nog verstuurd! √  Meer dan 1.000 verschillende ECHTE wenskaarten voor alle gelegenheden

Snelwenskaart.nl is de meest ideale webshop voor het bestellen van échte wenskaarten

Bent u op zoek naar mooie wenskaarten voor collega's of voor (zakelijke) relaties of naar een wenskaartenpakket zonder daar veel tijd of budget aan te moeten besteden? Dan bent u bij Snelwenskaart.nl aan het juiste adres! Kies één van onze handige standaardpakketten of stel zelf een pakket samen. Er is voor alle gelegenheden een ruime collectie aan wenskaarten te vinden. Elke werkdag voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag nog verstuurd! 

Op rekening:
Het voordeel voor zakelijke klanten is dat u bij ons uw wenskaarten heel gemakkelijk op rekening kunt bestellen, zodat u niet altijd direct uw betaling hoeft af te ronden. De enige voorwaarde is dat u het KvK-nummer van uw bedrijf opgeeft. Wanneer u als bedrijf op rekening bestelt krijgt u gewoon uw factuur bij uw bestelling gestuurd. In dat geval heeft u 30 dagen de tijd om uw betaling te voldoen. Zo kunt u dus in alle rust en wanneer het u uitkomt uw rekening betalen. 

Grote wenskaarten:
Wellicht wilt u met het gehele bedrijf een kaart sturen? Wel zo leuk om er met alle collega's een stukje tekst in te schrijven. Kijk daarom eens bij onze XL kaarten. Genoeg ruimte binnenin om met het gehele bedrijf iets leuks achter te laten. 

Standaardpakketten:
Mocht u weinig tijd hebben, kijk dan snel naar onze standaardpakketten. Voor deze pakketten zijn voor uw bedrijf de mooiste kaarten geselecteerd met alle belangrijke gelegenheden. Bij elk pakket krijgt u ook nog eens een superhandige bewaardoos. 

Gratis bewaardoos:
Bij bestellingen boven € 50,- krijgt u een handige bewaardoos meegeleverd. 

Weten wanneer uw bestelling wordt afgeleverd:
Een bestelling die geplaatst is op werkdagen voor 17.00 uur, wordt diezelfde dag nog verstuurd. Als u wilt weten wat de status van uw bestelling is, dan kunt u bij ons een track & trace code opvragen. Neem in dat geval contact op met onze medewerkers via telefoonnummer: 0314-364467, via live chat of stuur een mail naar: info@snelwenskaart.nl.

 

Mocht u niet thuis zijn, dan wordt het pakket op een later tijdstip of op een andere dag nog een keer aangeboden.

U kunt bij ons kaarten vinden in de verschillende categorieën

Collegakaarten
fotokaarten
verjaardagskaarten
felicitatiekaarten 
afscheidskaarten 
jubileumkaarten
geboortekaarten 
jammer dat je weg gaat kaarten 
en nog vele andere kaarten.  Kortom: www.snelwenskaart.nl is ideaal voor bedrijven!

 

Snelwenskaart.nl wenskaartenpakket

Een moment geduld a.u.b...