Nieuwjaarskaarten

Nieuwjaarskaarten sturen in deze bijzondere tijd van het jaar is een mooie gewoonte. Wij leveren ook blanco zakelijke kerstkaarten met uw eigen tekst en logo.

Oud en nieuw is een feestdag waarop we terugblikken naar het afgelopen jaar en vooruitblikken op een nieuw jaar met nieuwe kansen. Tijdens deze feestdag wensen we de mensen omheen vaak veel geluk, gezondheid en liefde voor het nieuwe jaar. Nieuwjaarskaarten zijn een prachtige manier om vrienden, familie en kennissen een gelukkig nieuwjaar te wensen. Het is een traditie die warmte en persoonlijke aandacht uitstraalt, juist in een tijdperk waar digitale communicatie vaak de overhand heeft. Maar waarom zou je in deze moderne tijd nog steeds kiezen voor het versturen van een fysieke nieuwjaarskaart? En wat schrijf je dan op zo'n kaart om echt een persoonlijke noot toe te voegen? Ook niet onbelangrijk: wanneer verstuur je de nieuwjaarskaarten om zeker te zijn dat ze op tijd aankomen. Op deze pagina krijg je een antwoord op al deze vragen en zie je ons aanbod aan wenskaarten die je kunt versturen voor het nieuwe jaar.

Waarom nieuwjaarskaarten versturen?

Het begin van een nieuw jaar is een moment van reflectie en vooruitkijken. Door het versturen van een nieuwjaarskaart laat je zien dat je aan iemand denkt en wens je diegene alle goeds voor het komende jaar. Het is een gebaar dat meer zegt dan een snel appje of een online berichtje. Een nieuwjaarskaart heeft iets blijvends en kan zelfs een plekje krijgen in de woonkamer, als herinnering aan jouw goede wensen.

Wie wil je blij maken met een nieuwjaarskaart?

Het zijn de kleine dingen die het doen. Weet je dat iemand een moeilijke periode doormaakt? Laat merken dat je meeleeft en stuur een leuke nieuwjaarskaart. Wie zie je niet zo vaak maar wil je graag het beste toewensen voor het nieuwe jaar? Het is zo eenvoudig om iemand even het gevoel te geven dat er aan hem of haar wordt gedacht. Met het versturen van een nieuwjaarskaart breng je een klein beetje licht in de donkere dagen.

De mooiste nieuwjaarskaarten vind je bij Snelwenskaart.nl

Kijk in onze collectie nieuwjaarskaarten en vind de leukste nieuwjaarskaart. Van kleine kaarten tot grote XL kaarten, in verschillende stijlen, er is keuze genoeg om precies die kaart te vinden die je zoekt. Tip: bestel een beetje meer voor als je per ongeluk iemand bent vergeten!

Wat schrijf je op een nieuwjaarskaart?

De inhoud van een nieuwjaarskaart kan variëren van een simpele groet tot een persoonlijke boodschap. Hier zijn enkele ideeën:

  • Een hoopvolle quote voor het nieuwe jaar.
  • Een persoonlijke wens, afgestemd op de ontvanger.
  • Een terugblik op bijzondere momenten van het afgelopen jaar.
  • Een vooruitblik op geplande avonturen of doelen.
  • Wensen voor het nieuwe jaar, zoals "Ik wens jullie de beste wensen voor het nieuwe jaar" of "Ik wens jullie veel geluk en gezondheid toe in het nieuwe jaar".

Maar zorg er vooral voor dat de boodschap die je op de kaart zet bij jou past. Dit zorgt ervoor dat de boodschap beter binnen komt bij de ontvanger en dat het herkenbaar voor ze klinkt.

Wanneer nieuwjaarskaarten versturen?

Idealiter verstuur je nieuwjaarskaarten direct na de kerstdagen, zodat ze in de eerste week van januari aankomen. Zo begin je het nieuwe jaar meteen met een mooie start en laat je de ontvanger weten dat je aan hen denkt. Wanneer je je nieuwjaarswens wil combineren met wensen voor fijne feestdagen wordt uiteraard uitgeraden om je kerstkaarten minimaal een week vóór kerst te versturen.

Mocht je op zoek zijn naar speciale kerstkaarten bekijk dan ons aanbod. We bieden speciale soorten kerstkaarten aan, zoals luxe kerstkaarten of een grote kerstkaart, zodat jouw kerstwens opvalt tussen alle standaar kaarten die de ontvanger krijgt.

Bestel je nieuwjaarskaarten bij Snelwenskaart

Nieuwjaarskaarten zijn meer dan een stukje papier; het zijn dragers van persoonlijke boodschappen en goede wensen. In een wereld waar alles snel gaat, is het een moment van bezinning en persoonlijke aandacht. Kies daarom voor een nieuwjaarskaart die past bij jouw stijl en de boodschap die je wilt overbrengen. En onthoud: het is de gedachte die telt.

Ben je op zoek naar de perfecte nieuwjaarskaart om jouw wensen voor 2023 over te brengen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide assortiment en vind de kaart die jouw boodschap het beste overbrengt. Met een divers aanbod aan designs is er voor ieder wat wils. En het mooiste is: je steunt met jouw aankoop ook nog eens een duurzame keuze.