Blanco kerstkaarten

Blanco kerstkaarten bestel je natuurlijk bij Snelwenskaart! Wij leveren ook blanco zakelijke kerstkaarten met uw eigen tekst en logo.

Blanco kerstkaarten zijn de perfecte manier om je eigen persoonlijke touch aan de feestdagen te geven. Blanco kerstkaarten bieden de ideale basis als je een creatieve ziel bent die graag zelf tekent of schrijft. Met een ruime keuze aan stijlen en formaten vind je altijd wel een kaart die past bij jouw unieke kerstwens. Bovendien is het bestellen van deze kaarten een fluitje van een cent. Dus waarom zou je dit jaar niet eens kiezen voor een persoonlijke benadering en je kerstkaarten zelf afmaken. Op deze pagina vind je ons aanbod aan kerstkaarten blanco en lees je meer over deze soort wenskaarten.

Wat zijn blanco kerstkaarten?

Blanco kerstkaarten zijn kerstkaarten met een mooie afbeelding op de voorkant. Hier staat verder geen tekst op, ook niet aan de binnenkant.

Voordelen van blanco kerstkaarten

De kerstprint aan de voorkant zonder verdere tekst zorgt ervoor dat deze wenskaarten uniek zijn ten opzichte van normale kerstkaarten.  We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

  • Creatieve vrijheid: Een blanco kaart biedt vrijheid om je creativiteit de vrije loop te laten. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of gedicht en/of maak een mooie kerst tekening. Bij een blanco kerstkaart is er voldoende mogelijkheid om dit te doen. Ben je toch bang dat je ruimte tekort komt? Ga dan voor een grote kerstkaart waar je nóg meer ruimte hebt om je boodschap kwijt te kunnen.
  • Veelzijdigheid: Het ontbreken van een voorgedrukte tekst zorgt ervoor dat je de kaart kan sturen naar zowel vrienden en familie als naar zakelijke relaties of collega's. Je kunt je eigen tone-of-voice aanpassen aan de ontvanger zonder dat er een prominente tekst op de voorkant deze al bepaalt
  • Uniek en persoonlijk: Doordat je de tekst op de kaart 100% zelf schrijft komt de boodschap authentiek over. Het is te zien dat er moeite in de kaart is gestoken. Hierdoor wordt je kerstwens persoonlijker.

Verstuur een persoonlijke kerstboodschap met een kerstkaart blanco

Tegenwoordig is alles digitaal, zo ook kerstwensen. Juist om deze reden bieden kerstkaarten een moment van verbinding en warmte. Het sturen van kerstkaarten is meer dan een traditie; het is een liefdevolle daad waarmee je kunt laten blijken dat je aan iemand denkt. Een blanco kerstkaart is zoals hierboven besproken een veelzijdige kaart met veel voordelen. 

Verschillende soorten kerstkaarten

Denk je toch niet dat blanco kerstkaarten de perfecte kerstkaarten voor jou zijn? Geen probleem! We bieden namelijk verschillende soorten kerstkaarten aan. Naast de eerder benoemde grote kerstkaarten hebben we ook luxe kerstkaarten, zakelijke kerstkaarten en algemene kerstkaarten. Kijk eens rond en kies een kerstkaart die bij jou en/of de ontvanger past.

Blanco kerstkaarten bestellen

Als je op zoek bent naar de perfecte blanco kerstkaarten, dan ben je bij Snelwenskaart.nl aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment kaarten die wachten op jouw persoonlijke touch. En het mooie is dat je er de deur niet voor uit hoeft. Bestel eenvoudig online en voor je het weet heb je alles in huis om jouw vrienden, familie of zakenrelaties een unieke kerstgroet te sturen. Maak indruk met een kaart die net zo uniek is als jijzelf. Kies voor blanco kerstkaarten en laat jouw persoonlijke boodschap het hart van de ontvanger verwarmen deze kerst.