Wenskaarten met voorgedrukte tekst en / of logo

Wenskaarten bestellen met voorgedrukte tekst en / of logo
Snelwenskaart.nl heeft een ruime keuze aan mooie wenskaarten. Als extra service bieden wij de mogelijkheid om uw wenskaart naar keuze te voorzien van uw eigen tekst, eventueel met logo. De tekst of het logo worden gedrukt op een speciaal inlegvel dat in de kaart wordt vastgemaakt. De kaart en inlegvel vormen samen een mooi geheel met een extra chique uitstraling. Wilt u wel de voordelen van een voorgedrukte tekst en logo, maar ook het persoonlijke tintje van een handgeschreven kaart, dan kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen uw naam / de namen alsnog handgeschreven te plaatsen op het voorgedrukte inlegvel.

Hoe bestelt u wenskaarten met voorgedrukte tekst en / of logo?
1.   Maak uw keuze in onze uitgebreide collectie wenskaarten. Plaats deze in de winkelwagen en vul het gewenste aantal in. U kunt zoveel verschillende kaarten kiezen als u wilt.
2.   Bestel inlegvellen met eigen tekst + logo en kies het gewenste aantal.
3.   Rond uw bestelling af.
4.   Apart van de bestelling stuurt u een e-mail met de gewenste tekst en eventueel het logo naar [email protected] onder vermelding van uw ordernummer. Wij maken het inlegvel op en sturen ter goedkeuring een voorbeeld per e-mail. Na goedkeuring gaan wij aan de slag met uw bestelling. Een bestelling wenskaarten met inlegvel wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van goedkeuring verzonden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »