Beterschapskaart collega | opkikkertje

Laat je collega of relatie weten dat je aan hem of haar denkt. Bijvoorbeeld tijdens het herstel van ziekte. Met een handgeschreven beterschapskaart steek je jouw collega een hart onder de riem!

Grote XL beterschapskaart

Met een grote XL beterschapskaart maak je extra impact met jouw beterschapswens. Ons assortiment bevat kaarten in de meest voorkomende afmeting 22,3 x 29,8 cm, wat vergelijkbaar is met A4 formaat (21 x 29,7 cm). De grote XL beterschapskaarten worden geleverd met een bijpassende envelop.

 

Wat schrijf je op een beterschapskaart voor een collega?

Er zijn verschillende dingen die je op een beterschapskaart voor een collega kunt zetten, afhankelijk van de context en de relatie die je met die persoon hebt. Hier zijn enkele voorbeelden: 

 

  • "Ik denk aan je en wens je een voorspoedig herstel."
  • "Ik hoop dat je binnenkort weer volledig hersteld bent!"
  • "We willen je laten weten dat we je enorm waarderen als collega. Hopelijk voel je je binnenkort weer beter. Neem de tijd om goed te herstellen! "
  • "Ik wens je veel sterkte en beterschap. We missen je hier op het werk."

 

Het is ook leuk om een persoonlijk bericht te schrijven, afhankelijk van hoe goed je de persoon kent. Bijvoorbeeld: "Ik weet zeker dat je snel weer op de been zult zijn met al je vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Neem rustig de tijd om te herstellen en laat het werk even voor wat het is. We zien je graag weer bij ons terug zodra je je beter voelt."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »